Cookie-filer och spårningsmekanismer

Vi och våra tjänsteleverantörer använder cookie-filer, spårningspixlar och andra spårningsmekanismer för att spåra information om ditt användande av vår webbplats och tjänsterna som är tillgängliga på vår webbplats. Vi eller våra tjänsteleverantörer kan kombinera denna information med annan information om dig som vi har mottagit.

Cookie-filer.

En cookie är en textsträng med information som en webbplats överför till webbläsarens cookie-fil på en dators hårddisk för att lagra information om användaren. En cookie-fil innehåller vanligen domännamnet som cookien har kommit ifrån, cookiens ”livstid” och ett värde, vanligen ett slumpgenererat unikt nummer. Detta ger oss möjlighet att leverera en bättre besöksupplevelse när du besöker vår webbplats och att förbättra webbplatsen, produkterna och tjänsterna. Vi använder i första hand cookie-filer för följande syften:

GIF, pixeltaggar och andra tekniker.

Clear GIF är små grafikelement inbäddade på webbplatsen med en unik identifierare och fungerar på liknande sätt som cookie-filer. Vi eller våra tjänsteleverantörer kan använda Clear GIF (även kända som webbfyrar, webbuggar eller pixeltaggar) i anslutning till vår webbplats för att spåra besökarnas aktiviteter på vår webbplats, och för att vi ska kunna sammanställa statistik om användandet av webbplatsen. Vi eller våra tjänsteleverantörer kan även använda Clear GIF i HTML-e-post till våra användare, för att vi ska kunna spåra svarsfrekvens på e-post, följa upp när vår e-post läses och spåra om vår e-post vidarebefordras.

Externa parters analys.

Vi använder automatiserade anordningar och program för att utvärdera användningen av vår webbplats och våra tjänster. Vi använder dessa verktyg för att kunna förbättra våra tjänster, prestanda och användarupplevelser. Dessa anordningar och program kan utnyttja cookie-filer och andra spårningstekniker för sina ändamål.

Se vår policy om cookie-filer för ytterligare information om vårt användande av cookie-filer, din möjlighet att acceptera eller avvisa cookie-filer och relaterad information.