Cookies en Tracking-mechanismen

Wij en onze dienstverleners gebruiken cookies, tracking pixels en andere tracking-mechanismen om informatie te traceren over uw gebruik van onze Website en de diensten die beschikbaar zijn via onze Website. Wij of onze dienstverleners kunnen deze informatie met andere informatie combineren, welke wij hebben ontvangen over u.

Cookies.

Een cookie is een string van informatie die uitsluitend bestaat uit tekst, welke een website overdraagt aan het cookiebestand van de browser op de harde schijf van een computer, zodat het de gebruiker kan herinneren. Een cookie zal gewoonlijk de naam van het domein bevatten, waarvan de cookie afkomstig is, evenals de 'levensduur' van een cookie en een waarde, over het algemeen een willekeurig gegenereerd, uniek cijfer. Dit helpt ons u een goede ervaring te bieden wanneer u onze Website gebruikt en om onze Website, producten en diensten te verbeteren. Wij gebruiken cookies voornamelijk voor de volgende doeleinden:

Clear GIF's, pixel tags en andere technologieën.

Clear GIF's zijn kleine afbeeldingen met een unieke identificeerder, gelijk in functie als cookies, welke onzichtbaar ingebed zijn op webpagina's. Wij of onze dienstverleners kunnen gebruikmaken van clear GIF's (ook bekend als web beacons, web bugs of pixel tags) in verband met onze Website om de activiteiten van bezoekers op onze Website te volgen, ons te helpen inhoud te beheren en om statistieken op te stellen over het gebruik van onze Website. Wij of onze dienstverleners kunnen ook gebruikmaken van clear GIF's in HTML e-mails naar onze gebruikers, om e-mailresponspercentages te krijgen, te zien wanneer onze e-mails zijn bekeken, en om te zien of onze e-mails zijn doorgestuurd.

Derden Analytics.

Wij gebruiken geautomatiseerde apparaten en applicaties om gebruik van onze Website of diensten te evalueren. Wij gebruiken deze middelen om ons te helpen onze diensten, prestaties en gebruikerservaringen te verbeteren. Deze apparaten en applicaties kunnen gebruikmaken van cookies en andere tracking-technologieën om hun diensten te leveren.

Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie over ons gebruik van cookies, uw vermogen om cookies te accepteren/weigeren, en gerelateerde informatie.