Google AdWords Conversion Tracking

Denne hjemmeside benytter Google AdWords Conversion Tracking, en Webanalysetjeneste hos Google Inc. („Google“). Google AdWords Conversion Tracking bruger ligeledes „Cookies“, som gemmes på Deres computer og som muliggør en analyse af Deres brug af hjemmesiden . Gennem cookies bliver informationerne om Deres brug af denne hjemmeside videresendt og gemt på en server hos Google i USA. Google vil bruge disse informationer til at vurdere brugen af denne hjemmeside, for at kunne udarbejde rapporter over hjemmesideaktiviterrne for hjemmesidens operatør og for at fremlægge flere tjenesteydelser i forbindelse med brugen af hjemmesiden og de tjenesteydelser, der er forbundet med brug af internettet. Disse informationer bliver eventuelt videresendt fra Google til tredjepart, såfremt dette er foreskrevet i loven, eller tredjepart bearbejder disse data efter Googles ordre. Google vil under ingen omstændigheder sammenkøre data med andre data fra Google. De kan generelt forhindre brug af „Cookies“, hvis De forbyder gemning af „Cookies“ i Deres browser.