Brug af Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. („Google“). Google Analytics bruger såkaldte „Cookies“, tekstfiler, som gemmes på Deres computer og som muliggør en analyse af Deres brug af hjemmesiden . Gennem cookies bliver informationer om Deres brug af denne hjemmeside videresendt og gemt på en server hos Google i USA. I tilfælde af aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside bliver Deres IP-adresse på forhånd forkortet af Google indenfor medlemsstaterne af EU eller i andre stater, der er med i EØS-aftalen. Kun i undtagelsestilfælde bliver den fulde IP-adresse overført til en server hos Google i USA og forkortet der. Efter ordre fra denne hjemmesides operatør vil Google bruge disse informationer til at vurdere brugen af denne hjemmeside, for at kunne udarbejde rapporter over hjemmesideaktiviterrne og for at fremlægge flere tjenesteydelser i forbindelse med brugen af hjemmesiden og de tjenesteydelser, der er forbundet med brug af internettet. Den IP-adresse, der er sendt fra Deres IP-adresse inden for rammerne af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data fra Google. De kan forhindre at cookies gemmes gennem en tilsvarende indstilling af Deres browser-software; dog gør vi opmærksom på, at De ikke kan benytte alle funktioner på denne hjemmeside fuldt ud.

Desuden kan De forhindre registrering af de data, der er indhentet gennem cookies og Deres brug af hjemmesiden (inkl. Deres IP-adresse) hos Google samt behandlingen af disse data af Google, ved at De downloader og installerer den browser-plugin, der findes under følgend link I lyset af diskussionen om indsatsen af Analysetools med fuldstændige IP-adresser vil vi gerne henvise til, at denne website anvender Google Analytics med fortsættelsen „_anonymizeIp()“, og derfor viderebehandles IP-adresser kun i forkortet stand, netop for at udelukke en direkte persongenkendelse.

Specielt for browsere på mobile enheder skal man klikke på dette Link, for at forhindre den anonymiserede registrering af Google Analytics på denne hjemmeside på Deres browser vha. såkaldte ”Opt-Out-Cookies” i fremtiden.