Jobansøgere

Du kan søge om ansættelse gennem vores websted. Hvis du gør det, vil vi indsamle navn, kontaktoplysninger, nationale ID-oplysninger, ansættelseshistorik, CV og andre job eller ansøgningsrelaterede oplysninger. Vi vil også indsamle andre oplysninger (fx demografiske oplysninger), som du vælger at give os gennem vores websted. Jobportalen på vores websted varetages af en webhost i USA, som muligvis ikke har samme grad af beskyttelse, som den i dit hjemland. Jobportalen kan indeholde indtil flere yderligere meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du ansøger om en opslået stilling hos en bestemt virksomhed, og vi mener, at dine kvalifikationer er bedre egnet til en anden stilling i samme virksomhed eller i en affilieret virksomhed, kan vi dele dine oplysninger med denne afdeling og/eller det affilierede selskab/datterselskab. Vi gør brug af de oplysninger, som du indsender til os gennem denne portal til at behandle din ansøgning. Hvis loven kræver det, eller hvis det er nødvendigt for at beskytte dine rettigheder eller interesser, kan vi dele dine oplysninger og tredjeparter, som er anført i afsnittet om videregivelse af oplysninger ovenfor. Vi anvender ikke dine oplysninger til markedsføringsformål.

Du bedes også læse ovenstående afsnit om dine rettigheder og muligheder samt ret til at tilgå og rette i dine oplysninger.

Skulle du blive ansat hos Allegion i overensstemmelse med gældende lovgivning, vil vi give dig besked om, hvordan vi bruger dine personlige data.