Interessebaserede reklamer

Vi benytter tredjeparter såsom netværksannoncører til at indsætte reklamer på vores websted og på tredjepartswebsteder eller andre medier (fx sociale netværksplatforme). Dette gør os og de pågældende tredjeparter i stand til at levere målrettede annoncer til dig for de produkter og tjenester, som muligvis vil interessere dig. Tredjepartsudbydere af annoncenetværk, annoncører, sponsorer og/eller trafikmålingstjenester kan bruge cookies, JavaScript, webbeacons (herunder klare GIF'er), Flash LSO'er og andre sporingsteknologier til at måle effektiviteten af deres annoncer og udarbejde personligt tilpasset reklameindhold til dig. Disse cookies og teknologier, som benyttes af tredjeparter, er underlagt den enkelte tredjeparts egen fortrolighedspolitik, og ikke denne. Vi kan videregive oplysninger til tredjepartsannoncører, herunder personlige oplysninger om dig.

Brugere i USA har mulighed for at framelde dig mange tredjeparts annoncenetværk. Du kan for eksempel gå ind på Digital Advertising Alliance's (“DAA”) side Consumer Choice Page om forbrugerrettigheder for at få oplyst, hvordan du kan framelde dig interessebaserede reklamer, og dine rettigheder i forbindelse med DAA-selskabernes brug af dine oplysninger. Du kan også gå ind på Network Advertising Initiative (“NAI”) Consumer Opt-Out Page for at få oplyst, hvordan du kan framelde dig interessebaserede reklamer, og dine rettigheder i forbindelse med NAI-medlemmernes brug af dine oplysninger.

Brugere i Canada kan gå ind på Digital Advertising Alliance of Canada (“DAAC”) Opt-Out Tool for at framelde sig interessebaserede reklamer fra bestemte tredjepartsnetværk. Der findes yderligere oplysninger på DAAC’s websted under youradchoices.ca.

Brugere i den europæiske union kan gå ind på webstedet for European Interactive Digital Advertising Alliance (“EDAA”) Your Online Choices og vælge deres eget land for at få mere at vide om interessebaserede reklamer, og hvordan de kan framelde sig disse i eget land. For eksempel kan brugere i Frankrig gå ind på webstedet Contrôler ses cookies for at framelde sig interessebaserede reklamer fra bestemte tredjeparter annoncenetværk på www.youronlinechoices.com/fr.

Når du framelder dig en eller flere virksomheder, som er opført i listen på DAA Consumer Choice Page eller NAI Consumer Opt-Out Page, DAAC Opt-Out Tool eller gennem de forskellige websteder for EDAA, vil du blive frameldt disse virksomheders levering af interessebaseret indhold eller reklamer til dig, men det betyder ikke, at du helt vil ophøre med at få vist reklamer på vores websted eller andre websteder. Du vil muligvis fortsætte med at modtage reklamer, for eksempel baseret på det pågældende websted, som du besøger (dvs. kontekstuelt baserede annoncer). Hvis din browser desuden er indstillet til at afvise cookies, når du framelder dig på webstederne DAA, NAI, DAAC og/eller EDAA, kan det medføre, at din framelding ikke træder i kraft. Vær opmærksom på, at hvis du benytter flere digitale enheder, skal du framelde dig på hver enkelt enhed.