Cookies og sporingsmekanismer

Vi og vores udbydere bruger cookies, sporingspixels og andre sporingsmekanismer til at spore oplysninger om din brug af vores websted og tjenester tilgængelige via vores websted. Vi eller vores serviceudbydere kan kombinere disse oplysninger med andre oplysninger, som vi har modtaget om dig.

Cookies.

En cookie er en ukodet tekststreng med oplysninger, som et websted overfører til en cookie-fil i browseren på en computers harddisk, så den kan huske brugeren. En cookie vil typisk indeholde navnet på domænet, hvorfra cookien blev hentet, cookiens "levetid" og en værdi, som regel et tilfældigt genereret entydigt tal. Dette hjælper os med at give dig en god brugeroplevelse, når du navigerer rundt på webstedet, og med et forbedre vores websted, produkter og tjenester. Vi bruger fortrinsvis cookies til følgende formål:

Klare GIF'er, pixel-tags og anden teknologi.

Klare GIF'er er bittesmå stykker grafik med en entydig identifikator. De svarer til cookies, men er indlejret, så de er usynlige på websiderne. Vi eller vores serviceudbydere kan bruge klare GIF'er (også kendt som webbeacons, webbugs eller pixeltags) sammen med vores websted til at spore aktiviteterne fra besøgende på vores websted, hjælpe os med at håndtere indholdet og samle statistiske oplysninger om brugen af vores websted. Vi eller vores serviceudbydere kan også benytte klare GIF'er html-baserede e-mails til vores brugere for at hjælpe os med at spore e-mailresponsrater, få at vide, hvornår vores e-mails bliver læst, og spore om vores e-mails videresendes.

Tredjepartsanalyser.

Vi gør brug af automatiske enheder og apps til at evaluere brugen af vores websted og tjenester. Vi bruger disse værktøjer som en hjælp til at forbedre vores tjenester, ydeevne og brugeroplevelser. Disse enheder og apps kan benytte cookies og anden sporingsteknologi, når de udføres deres opgave.

Se venligst vores cookiepolitik for at få yderligere oplysninger om vores brug af cookies, din mulighed for at acceptere/afvise cookies og tilknyttede oplysninger.