Oplysninger, vi indsamler

Vi indhenter oplysninger direkte fra dig, fra tredjeparter og automatisk, når du bruger vores websted eller andre Allegion-tjenester. I det omfang loven tillader det eller med dit samtykke, kan vi kombinere alle de oplysninger, som vi indsamler om dig fra forskellige kilder.

Oplysninger, vi indsamler direkte fra dig.

Vi indhenter oplysninger fra dig, når du indsender et registreringskort, anmoder om oplysninger fra os, kontakter os, eller på anden måde anvender vores produkter og tjenester. De oplysninger, som vi indsamler, afhænger af din interaktion med os, men de kan omfatte dit navn, stilling, postadresse, faktureringsadresse, telefonnumre, faxnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger (herunder bankkontonumre, kreditkort- og debetkortnumre), samt købshistorik. Vi indsamler også oplysninger, som du selv vælger at give os (fx registreringsoplysninger, hvis du registrerer et af vores produkter, eller tilmelder dig tyverisikring, besvarer et af vores spørgeskemaer eller undersøgelser, eller oplysninger, som du giver i forbindelse med lodtrækninger eller konkurrencer) gennem vores websted eller offline.

Du behøver ikke give os dine personlige oplysninger, men du vil i så fald heller ikke kunne nyde fordel af bestemte tilbud (fx registrering af din lås).

Oplysninger vi indsamler om dig fra tredjeparter.

Vi kan også indsamle oplysninger om dig fra tredjeparter. For eksempel kan vi indhente dit brugernavn, navn, eller e-mailadresse fra sociale medieplatforme, hvis du kommunikerer med os gennem sociale medier.

Oplysninger vi indsamler automatisk.

Vi indsamler automatisk oplysninger, herunder persondata, gennem brug af cookies, webbeacons og anden teknologi, når du besøger vores websted eller bruger vores tjenester. De oplysninger, som vi indsamler automatisk, omfatter blandt andet domænenavn, browsertype og styresystem, besøgte websider, links, der blev klikket på, internetprotokoladresse ("IP"), længden af besøget på vores websted, og/eller brug af vores tjenester, og henvisende URL eller den webside, som førte dig hen til vores websted. I det omfang loven tillader det eller med dit samtykke, kan vi kombinere disse oplysninger med andre oplysninger, som vi har indsamlet om dig. Se Cookies og sporingsmekanismer nedenfor for at få yderligere oplysninger.

Brug af dine oplysninger

Vi bruger dine oplysninger, herunder dine persondata, til følgende formål: