Zijn persoonsgegevens in de software beschermd tegen toegang van derden?

In principe is de gebruiker (eindklant) van het sluitsysteem en de software verantwoordelijk voor het beheer en de beveiliging van toegangsrechten.

In het sluitsysteem zelf worden alle gegevens via een meertrappige versleutelingsprocedure beveiligd. Het openen van de grafische bedieningspanelen om toegang te krijgen tot gegevens is zonder wachtwoord en bijbehorende gebruikersrechten niet mogelijk.

Eine automatische Übermittlung an Dritte, eine Nutzung oder Verarbeitung durch SimonsVoss findet im Rahmen des Geschäftsbetriebes nicht statt.