Synkronisera lås (inkl. läsa av passerlista)

Synkroniseringen är dubbelriktad:

Passerlistor kan läsas av separat (knapp Läsa åtkomstlista ). Alternativt kan passerlistor även läsas av i samband med synkronisering (se Läsa av passerlista/beträdelselista under synkronisering).

Avlästa data kan sedan visas (se exempelvis Visa utrustning och status för lås eller Visa och exportera passerlista för ett lås).

1. AXM Classic öppet.
  2. Låslistan eller matrisvyn öppen.
  3. Lämplig programmeringsenhet ansluten.
  1. Klicka på det lås som du vill synkronisera.
  2. Låsets fönster öppnas.
  3. Klicka på knappen Synkronisera .
  4. Synkroniseringsfönstret öppnas.
  5. I listrutan Programmeringsenhet väljer du den programmeringsenhet som ska används vid synkroniseringen.
  6. INFO

notice

AX-komponenter: SmartCD.MP eller SmartStick AX för första synkronisering

Under den första synkroniseringen av AX-komponenter överförs stora mängder data. Bärfrekvensen och därmed överföringshastigheten är avsevärt högre hos SmartCD.MP eller SmartStick AX.

1. Använd om möjligt SmartCD.MP SmartStick AX särskilt vid den första synkroniseringen av AX-komponenter.
  7. Klicka på knappen Synkronisera .
  8. Låset synkroniseras.
  1. Låset är synkroniserat.

INFO

notice

Den första transponderaktiveringen efter första programmering av AX-produkter nekas

Om det första identifikationsmedium som används efter den första programmeringen är en transponder kommer den att nekas en gång och synkroniseras med låset i bakgrunden. Därefter fungerar transpondern som vanligt.