Planera och logga återlämnande

För att behålla överblicken över när olika identifikationsmedier ska återlämnas kan du göra en motsvarande notering om detta i åtgärdslistan.

I åtgärdslistan kan du även ange när ett identifikationsmedium faktiskt återlämnades. Här måste du dock återställa identifikationsmediet manuellt. Du kan även använda assistenten för återlämnade: Notera och återställa återlämnat identifikationsmedium (åter till förteckningen). Posten i åtgärdslistan ger samma resultat oavsett om den läggs till med eller utan assistent.

1. Klicka på knappen Ny.
  2. Fönstret för en ny åtgärd öppnas.
  3. I listrutan Åtgärd väljer du posten Planerad avkastning resp. Framgångsrik inlösen .
  4. I fältet Datum anger du ett datum eller klicka på symbolen för att öppna en kalendervy.
  5. I fältet Tid anger du en tidpunkt.
  6. I fältet Beskrivning skriver du en beskrivning om du vill.
  7. Om du vill spara ett dokument med åtgärden: Markera kryssrutan Spara dokumentet i åtgärdslistan.
  8. Om du vill spara ett dokument med åtgärden: Klicka på knappen .
  9. Explorer-fönstret öppnas.
  10. Markera dokumentet.
  11. Klicka på knappen Öppna.
  12. Explorer-fönstret stänger.
  13. Klicka på knappen OK.
  14. Fönstret för den nya åtgärden stängs.
  1. Åtgärden är skapad och visas i listan.